Onze diensten

Simens Installatietechniek is een bedrijf dat zich specialiseert in elektrotechniek, een totaalpakket op het gebied van licht, kracht en airco installaties in woningen en bedrijfspanden. Zo kan je onder andere terecht bij ons voor een elektra renovatie, nieuwe groepenkast, aanpassingen in en om het huis of kantoor en het installeren van een airco. Maar ook voor een elektra storing, het aanleggen van nieuwe groepen in een groepenkast of verlichting kun je contact met ons opnemen.

 

Elektrotechniek – woninginstallaties

 

  • Elektra renovatie

Een oude woning gekocht en wil je de elektra renovatie professioneel en vakkundig laten uitvoeren door een professionele elektricien? Simens Installatietechniek heeft al veel woningbouw en bedrijfsrenovatie projecten gerealiseerd in Heerde en omstreken. Het compleet renoveren bestaat onder andere uit het vervangen van leidingen en elektra bedrading. Het plaatsen van nieuwe centraal dozen en lichtpunten. Het in frezen van leidingen en het boren van dozen voor de stopcontacten en schakelaars. Vaak moeten er nieuwe groepen bijgeplaatst worden om te voldoen aan de huidige maat staven denk hierbij aan ovens, quooker, vaatwasser etc. Wij adviseren je graag bij het maken van een elektrotechnisch plan voor uw renovatie.

  • Groepenkast vervangen of uitbreiden

Het is mogelijk om een extra groep of aardlekschakelaar bij te laten plaatsen of de groepenkast te vervangen. In geval van lekkage of brandschade kunnen we je voorzien van een gratis offerte voor de verzekering. Al onze groepenkasten worden geleverd en gemonteerd tegen scherpe all inclusief prijzen. Graag advies over het vervangen van een groepenkast? Neem dan contact met ons op. Onze elektricien helpt graag met een passend advies.

  • Elektra storing / sluiting oplossen

Slaat de aardlekschakelaar of de groep uit? Bij een storing of sluiting komt het vaak voor dat er spoed is om het op te lossen. Bijvoorbeeld omdat de werkzaamheden van je bedrijf vast lopen of omdat er belangrijke apparatuur uit staat. Het is dus raadzaam om een elektricien met ervaring in te schakelen op die manier is de storing het snelste verholpen en tevens het voordeligste.

  • Verlichting

De verlichting installatie of enkel de montage van verlichting, je kan voor alles bij ons terecht. Van Design verlichting bij je thuis tot een bedrijfshal, woning of kantoor renoveren en voorzien van een compleet nieuw lichtplan. Advies nodig voor een lichtplan of wil je misschien overstappen naar led? Onze elektricien komt graag vrijblijvend bij je langs in Heerde en omstreken, op kantoor of bij je thuis!

  • Laadpaal elektrische auto

Een elektrische auto aangeschaft? Voordat je optimaal kunt genieten hiervan zal er eerst nog een laadstation moeten komen. Wij kunnen die plaatsen en leveren. Vaak moet er elektra bekabeling aangelegd worden, de groepenkast uitgebreid worden en een tussenmeter geplaatst worden.

  • Keuken elektra installatie

Bij het vervangen of renoveren van een keuken komt vaak meer kijken dan je denkt. Er is tegenwoordig zoveel apparatuur en bijna alles heeft een eigen elektra groep nodig. Er moet dus bekabeling aangelegd worden en vaak is er geen loze leiding meer in de keuken hiervoor. Soms moet vanwege de uitbreiding de groepenkast aangepast of vervangen worden. Meestal moet er frees werk voor nieuwe leidingen en stopcontacten gedaan worden. Misschien wil je van gas overstappen naar elektrisch koken? Wanneer de oude keuken gedemonteerd is heb je de kans om dit allemaal goed aan te pakken en problemen in de toekomst te voorkomen.

  • Datanetwerk installatie

Kantoor of woning voorzien van een nieuw data netwerk behoort ook tot onze diensten. Of het nu gaat om een extra internet aansluiting bij je thuis of een compleet netwerk op kantoor, wij helpen graag!

  • Airco installatie¬†

Een airco installatie is al lang geen overbodige luxe meer. Het zomerseizoen in Nederland wordt steeds warmer. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een airco installatie, voor een aangenaam klimaat in huis. Niet alleen in de zomer, maar ook de rest van het jaar. Want naast koele lucht kunnen airco installaties ook warme lucht verspreiden. Neem gerust contact met ons op zodat wij je vrijblijvend kunnen informeren.

 

Elektrotechniek – bedrijfsinstallaties

 

  • Gereedschapskeuringen

Elektrisch gereedschap keuren volgens de NEN 3140 standaard doen wij ook. Voldoe aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit met een NEN 3140 keuring van machines en voorkom problemen.